Mål: Rickard Olandersson 4 och Josefin Karlsson 1

Mål: Jerome Planken 1,  Niklas Kristensson 1
Detta var en i första halvlek jämn match där vi hängde med bra i
målprotokollet. Sösdala tog ledningen, vi kvitterade två gånger om. Men
sedan orkade vi inte stå emot deras starka press i andra halvan av matchen.
Alla ska beröm för bra kämparanda ända fram till slutsignalen! Uffe

Tjörnarp - Viby
Mål: Lukas Larsson 2
Ännu en spännande sammandrabbning! Vi tog ledningen genom ett bra skott, men Viby var inte sena att replikera. Tjörnarp fyllde åter igen på i målprotokollet och Viby kvitterade. Men sammanfattningsvis var det ganska rättvist med oavgjort. Ett litet extraplus till målvaktsgiganten Jerome som bl.a. räddade en straff! Mycket bra spelat allihopa! Uffe

Tjörnarp - Wisseltofta IF
Lukas Larsson 3, Rickard Olandersson 3, Niklas Kristensson 2, Teo Tholle 2, Marcel Schlyter 1
Tobias Larsson 1
En sådan inledning på höstsäsongen! Vi spelade återigen mycket bra och vann "returen" mot ett Wisseltofta som kämpade på hela tiden. Före matchen var jag lite orolig över att få i hopa lag, och till avspark var vi precis sju stycken. Förmaningen att inte springa slut på sig för tidigt, visade sig vara onödig. Med målen kom också energin och nästan alla fick ju också vara
med och "scora". Det var bara Anna Lennartsson som inte fick prickat in den, men så är hon också osjälvisk och passar istället till sina medspelare.

Tjörnarp - Sösdala
Då har vi spelat färdigt våromgången. I denna sista match fick vi inte göra mål men vi hade några riktigt bra chanser.
Jag tycker att allihopa kämpade på och gjorde sitt bästa (som vanligt!). Och fast det blev förlust så åkte mungiporna upp efter korv och läsk.
Nu kan vi allesammans ladda batterierna och låta oss inspireras av EM-fotbollen! Jag förvissad att det kommer bli en rolig höstsäsong! Uffe

Wisseltofta - Tjörnarp
Mål: Lukas Larsson 3, Niklas Kristensson 2, Rickard Olandersson 2, Teo Tholle 2, Josefine Karlsson 1
ÄNTLIGEN! Detta vi har väntat länge på! Så kul att få gå av planen som det segrande laget, att kunna säga; idag var VI bäst.
Innan matchen poängterade jag vikten av att vi skulle vara med från start idag, inte som det har varit i ett par tidigare matcher, en tafatt och trevande inledning. Detta var alla överens om, och det var ingen som bara stod och väntade på bollen. Rätt inställning! Detta gav halvleks-resulatet 0-5, och laget var lite “kaxiga”. Jag betonade att det var en halvlek till och matchen långt ifrån vunnen. Det blev inte heller lättare av att ha sju man som ville spela topp och en frivillig back, bara han också fick göra ett mål först! Nu gick det vägen och vi lyckades göra ytterligare fem mål.
En eloge vill jag ge till ett tappert kämpande Wisseltofta som visade rätt inställning och hade några riktigt bra chanser.
Till sist, jag är så jublande glad och stolt, toppenbra spelat av hela laget! Uffe

Tjörnarp - Broby IF 2
Mål: självmål (men det sattes på Josefine)
Vi hade samma scenario som vi har haft ett par gånger förut, ett baklängesmål direkt i inledningen och vi får kämpa i uppförsbacke. Denna gång var det i 1:a minuten, och det följdes strax därpå av ännu ett. Men med lite tur för oss och otur för dem, så gjorde de självmål. Då lyste vi upp för en stund, men de lyckades peta in ett par mål till innan paus.
Alla spelare ska ha beröm, för i andra halvlek spelade vi betydligt jämnare och riktig fart blev det med en uppflyttning av Lukas på mitten istället för som back. Det lutar åt att vi skall göra lite omflyttningar på platserna i laget inför kommande matcher!
Nu ser vi fram emot söndagens match mot Wisseltofta, jag lockar som bekant med fika till samtliga medföljande!  Uffe

IFK Hässleholm - Tjörnarp
Idag var det det helt enkelt inte vår dag, trots att vi kom med en helt nykomponerad  “taggnings-ramsa”. IFK var bättre än oss på det mesta och med vinden i ryggen tog de en ledning efter 1:a halvan som var oss övermäktig. En positiv sak var dock att vi inte såg så “trötta ut” i andra, som vi gjort i de två tidigare matcherna. Detta ska vi ta med oss, bra av laget att inte deppa ihop, utan vi kämpade hela matchen! PS. Kul att vi hade ganska många föräldrar med oss, och ni får gärna bli ännu fler till nästa match! (Uffe)

Tjörnarp - Vankiva
Mål: Josefin Karlsson 1, Niklas Kristensson 1
D
etta var hemmapremiär och vi spelade återigen en mycket bra första halvlek. Tyvärr tröt orken i andra halvan, och vi fick se oss besegrade. En sak som var lite extra kul idag var att Josefin lyckades göra ett av våra mål! (Uffe)

Tyringe IF - Tjörnarp

Mål: Kalle Håkansson 1, Niklas Kristensson 1
Nu har vi äntligen sparkat igång. Tyringe på bortaplan, det såg vi allihop fram emot.
Vi inledde matchen mycket bra, och tog ledningen med ett välplacerat skott av Kalle H! Tyringe gav inte upp och kunde kvittera en liten stund senare. Vi fortsatte att trycka på och då kunde vi åter ta ledningen genom mål av Niklas. Glädjen blev kortvarig, och de lyckades återigen kvittera. 2-2 i halvlek är med beröm godkänt. I andra halvlek visade Tyringe upp ett mycket bra passningsspel och efter hand som bollarna rullade in sjönk självförtroendet hos oss. Jag tycker ändå att vi kämpade på och alla ska ha beröm för sina insatser idag. En liten extra klapp ska tjejerna ha, ni var jättebra!
Nu kommer vi igen mot Vankiva och hoppas på bra stöd från “familjeklacken” på hemmaplan!