9 juni Hjärsås/Värestorps IF Borta 14.00 4 - 3
17 augusti Bjärnums GoIF Borta 14.00 7 - 2
24 augusti Glimåkra IF Hemma 12.30 0 - 1
31 augusti Hanaskogs IS 2 Borta 10.00 5 - 2
7 september Hässleholms IF 1 Hemma 13.00 0 - 1
14 september Sösdala IF 1 Borta 10.30 7 - 1
28 september Tyringe IF 2 Hemma 10.00 1 - 4

Tjörnarp - Tyringe
Mål: Lukas Larsson
Då var sista matchen för säsongen över. Man kunde önska sig ett annat resultat att kunna gå och glädja sig åt, nu när höstmörkret kommer allt fortare. Men så blev det inte, och jag ska lova att aldrig mer uttala mig om tur som vänder etc. etc.
Matchens, för att inte säga säsongens (i spelarnas ögon) behållning kom efter slut- signalen och får bli på min bekostnad, den traditionella  duschning-av-tränare -med - kläderna-på. Men den bjuder jag gärna på!

Sösdala - Tjörnarp
Mål: Marcel Schlüter
Nu ska jag ska inte säga någonting mer om att turen ska vända! Men det är faktiskt inte helt rättvisande siffror på pappret idag.
Det började (som vanligt!) med ett baklängesmål och uppförsbacke, men en stund senare lyckades vi kvittera på en hörna. Men säg den glädje som varar, vi klarade inte riktigt av att hålla rätt på Sösdalas anfallare och målen droppade in lite då och då. Men där i mellan spelade vi bra och hade flera bra målchanser.
Nu har vi bara en match kvar för säsongen, då ska vi kämpa!

Tjörnarp - Hässleholms IF 1
Det börjar bli lite tjatigt att säga att vi spelar bra, men ändå inte kunna
vinna. Men det är faktiskt så, i söndags hade vi bra spel och några riktigt
bra målchanser, men bollen ville inte in!
Men vi ger inte tappt! Upprepning sen förra veckan: Nu ska vi försöka vända
på trenden!

Hanaskogs IS - Tjörnarp
Mål: Lukas Larsson 1 och Dan Vu 1
Återigen var det till att vi fick hämta bollen i maskorna fler gånger än motståndarna. Tyvärr var vi lite dåligt med spelare igen, att bara ha en avbytare gör att vi inte orkar hänga med hela tiden. Men alla som var med idag ska ha beröm för ni inte gav upp! Efter första halvlek stod det 4-1, men i andra spelade vi mycket bra och det blev "1-1" med mycket bra chanser till ett par mål för vår del. Nu försöker vi vända trenden och får känna på hur det är att vinna istället tycker jag!

Tjörnarp - Glimåkra
Idag fick vi gå hem utan att ha lyckats spräcka nollan, å andra sidan fick
Glimåkra bara in en boll på oss. Jag tycker återigen att vi gjorde en bra match, men har inte den lilla extra turen att få bollen att rulla vår väg! Men den kommer snart dit vi vill, det känner jag på mig!

Bjärnum - Tjörnarp
Mål: Niklas Kristensson 2
Idag kom vi till match med bara sju spelare, och att inte ha några avbytare blev för tufft för oss. De första tio minuterna hade vi ett mycket bra spel, och hade ganska bra tryck mot Bjärnums mål. Men sedan började orken tryta, och de fick in ett några mål innan halvtid. Efter lite “pep-talk” i pausen så kom pågarna igen, och vi fick in två bollar

Tjörnarp - Bjärlöv
Mål: Niklas Kristensson 2 (straffar)
Det var en av de mest spännande matcher vi skådat från P 9-laget!
Här fanns det gott om målchanser åt båda hållen och några trillade ju också in.
Det började med att Tjörnarp tog ledningen med en säkert slagen straff från Niklas högerfot. Sedan kom  Bjärlöv igen, gjorde två mål, innan Tjörnarp kvitterade på en ny straff! Lite turligt fick sedan Bjärlöv in ett sista mål ett par minuter innan slutsignalen. Men ett STORT BERÖM till ALLA TJÖRNARPSPELARE!
Ni var så jätteduktiga, både idag och hela vårsäsongen har ni kämpat och sprungit! Jag känner på mig att det kommer att bli en rolig höstsäsong!
Ett extra beröm måste jag också dela ut till Mattias Johansson (domaren)! Han dömde mycket bra, och vågade också blåsa för två helt korrekta straffar! Starkt gjort , Mattias!

Hjärsås/Värestorp - Tjörnarp
Mål: Andreas Andersson, Jerome Planken, Niklas Kristensson
Det var ett småregnigt och blåsigt Värestorp vi kom till. Och nog var det också så att medvinden hjälpte våra motståndare att i halvlek leda med 3-1. Men när det var vår tur att ha vinden i ryggen såg det bättre ut, men lite tursamt kunde de peta ytterligare ett mål. Vi lyckades efter detta göra ytterligare två mål, men det räckte ju inte till oavgjort.Jag tycker att vi har haft lite otur, men nu ger vi järnet i sista matchen innan sommaruppehållet!

Tjörnarps BoIF - Finja IF
Idag fick vi se det rätta Tjörnarp, ett piggt och mycket bra spelande lag.Vi hade en bit in i andra halvlek ledningen med 2-0, men Finja var också bra och lyckades få till både reducering och kvittering. Det får man nog säga vara ett rättvist resultat sett ur båda lags ögon. Nu ser vi fram emot Ivö-lägret!    // Uffe

Farstorps GIF - Tjörnarps BoIF
Mål: Tobias Larsson
Det började tungt med ett mål redan efter 2 spelade minuter av ett piggt Farstorp.
Efter ett tag hade Tjörnarp vaknat till och vi lyckades kvittera efter en hörna lite senare i 1:a halvlek. Tyvärr hade vi inte riktigt turen med oss idag, och motståndarna fick in ytterligare ett mål i andra halvlek.

Tjörnarps BoIF - Vinslövs IF

Det blev förlust, denna gång mot ett Vinslöv som var mycket bra.
Vi blev tillbakatryckta och fick nästan hela tiden försvara oss.
Det var både att vi hade tur, och ett  verkligen kämpande lag
som gjorde att det bara blev två mål i “baken”.
Men nu tar vi nya tag inför nästa match!

Vankiva IF – Tjörnarp
Dan Vu 1 mål
Vi blev bara 8 man och det var i tuffaste laget med bara en avbytare.
Men alla sprang och kämpade och gjorde verkligen sitt yttersta för laget!
När slutsignalen ljöd, var det många spagettiben och mer än en tunga som hängde långt ut!  BRA KÄMPAT, GRABBAR!

Backercupen

Ett kombinerat lag med 9- och 10-åringar ställde upp i Backercupens P10-grupp, laget kämpade bra trots tufft motstånd och resultaten blev som följer:
IFK Hässleholm - Tjörnarp 6 - 0
Maglasäte - Tjörnarp 2 - 1
Bårslöv - Tjörnarp 5 - 0

Tjörnarp -
Tyringe IF
Mål: Andreas Kihlberg-Andersson 1, Niklas Kristensson 2
Då var den allra första seriematchen för laget avklarad!
Innan avspark tänkte man om de skulle orka hela matchen igenom, för detta var bara deras andra match någonsin på 7-manna plan över 2x20 min.!
Men det gick vägen och det var med en härlig kämparglöd, det ruggiga vädret till trots, som vi vann över Tyringe som också var duktiga.