11 Sösdala IF 2008-06-18 18.00 Hanåsvallen 6 - 0
12 Maglasäte IF 2008-06-29 16.30 Tjörnevallen 1 - 7
13 Löberöds IF 2008-07-07 19.00 Ölyckevallen 3 - 0
14 Stora Harrie IF 2008-08-06 19.00  Harrievallen 4 - 0
16 Örtofta IS 2008-08-17 11.00 Bruksvallen IP 1 - 0
17 Norra Rörums GIF 2008-08-24 16.30 Tjörnevallen 2 - 2
18 Askeröds IF 2008-08-31 11.00 Askeröds IP 9 - 0
20 Harlösa IF 2008-09-16 19.00 Harlösa IP 3 - 0
21 GOF IF 2008-09-22 19.00 Tjörnevallen 6 - 1
22 Sösdala IF 2008-09-24 18.00 Tjörnevallen utgått

B - GOF IF  6 - 1
Mål: Conny Lack 3, Kim Nordahl, Sebastian Persson, Robin Johansson
Domaren hade glömt bort denna match och efter lite ringande fick man tag på en reserv så att matchen kunde komma igång ungefär en halvtimme försenat. Tjörnarp hade en mycket bra inställning i denna match och skapade anfall på anfall. Chris gör en mycket bra insats på de tillfällen han behövde ingripa. Kul med en så snygg avslutning av hela laget.

Harlösa IF - Tjörnarps BoIF  3 - 0
Ett B-lag helt utan ordinarie A-lags spelare tog sig an motståndarna. De kämpade väl och i halvlek stod det 3 - 0  till hemmalaget. Tjörnarps spelarna gör efter en del diskussioner i pausvilan en mycket bättre andra halvlek och skall känna sig mer än nöjda med spelet i den halvleken. Bästa chans till reducering hade Em men tyvärr smet bollen strax utanför stolpen.

Askeröds IF - Tjörnarps BoIF  9 - 0
Tjörnarp spelade bra i första kvarten men sedan gör Askeröd 3 snabba mål och det blir tungt att hämta upp. Laget drabbas av två utvisningar, en under matchen och en efteråt(???). Chris gör många fina räddningar men behöver lite mer hjälp utifrån. Vi skall inte glömma att Askeröds A-lag leder sexan, medan Tjörnarps A-lag leder sjuan, det bör då vara lite skillnad på deras B-lag också.

Tjörnarps BoIF - Norra Rörum GF  2 - 2
Mål: Kent Wallin, Kalle Frykmalm
Norra Rörum tar en snabb ledning och kan spä på ledningen till 0 - 2 efter en tvivelaktigt dömd straff. Kent reducerar i första halvlek efter ett friläge. Matchen är ganska jämn och Kalle kan rättvist kvittera till 2 - 2. I slutminuterna räddar Björn en boll på mållinjen så att laget bärgar 1 poäng.

Örtofta IS - Tjörnarps BoIF  1 - 0
Ett tappert kämpande Tjörnarp som efter att ha kommit i underläge med 1 - 0 i första halvlek aldrig fick anfallsspelet att fungera. Däremot fungerade försvarsspelet utmärkt. Anton Nordahl fick utgå i andra halvlek med ev hjärnskakning, som tur var hade Carl Johan tagit tåget till Örtofta och kunde förstärka istället.

Harrie/Kävlinge - Tjörnarps BoIF   4 - 0

Slutresultatet speglar inte matchen då jag vill påstå att vi spelade bättre än Stora Harrie men de hade fler och vassare avslutningar. Chris, Dennis och Anton för att nämna någon gjorde en mycket bra match. Det var stora problem att få ihop folk till denna match och därför är det mkt glädjande att vi slutligen blev 12 man + de tre damlagspelarna Johanna, Sarah och Emelie. De fick nys om att vi vid ett tillfälle inte ens hade en start elva. Mycket tack för det stödet, det betydde väldigt mycket. Kanske därför vi spelade så bra!?  ;)Lagledaren

Tjörnarps BoIF - Maglasäte IF  1 - 7             Bilder
Mål: Em
Första halvlek ser mycket bra ut och matchen är ganska jämn. I andra tryter orken och målen "rasar" in. Många byten i laget gjorde att det inte stämde riktigt ute på planen. Till denna match kom faktiskt för många spelare till samling och det visar i alla fall på god uppslutning. Fortsätt att kämpa på så kommer snart segrarna också.

Sösdala IF - Tjörnarps BoIF  6 - 0 (4 - 0)
         Bilder
Inte helt rätt inställning idag hos alla spelare trots att vi hade fullt lag. Försvarsspelet fungerade inte riktigt i första halvlek men i andra såg det bättre ut när Marcus Clarinsson tog mittbackspositionen. Bra spel också av Andreas Nilsson.

GOF IF - Tjörnarps BoIF  9 - 0
                       Bilder
Ytterligare en match där vi hade ont om spelare, och ingen målvakt så vi fick ta till damlagets målvakt. Hannah skötte sig bra och att siffrorna blev lite stora berodde inte på hennes agerande. Inga avbytare i matchen så i andra blev di gamle (Bosse och Christer) lite trötta och Håkan hade problem med nackspärr. Tjörnarp hade två frilägen så siffrorna kunde putsats något, men Rickard och Robin sköt utanför. Anton gör ännu en bra match.

Tjörnarp - Askeröds IF  0 - 6
Till denna match infann sig inte lika många spelare som senast och både Christer och Bosse fick vara med från start. Eftersom Karl skadade sig redan på uppvärmningen och Robin fick gå ut p g a allergi så fanns inte heller så många på avbytarbänken. Askeröd vars A-lag spelar i div 6, var idag numret större på alla positioner. Men eftersom dagens B-lag inte hade hjälp av så många spelare från A-laget så skall vi ändå vara nöjda med spelet.

Norra Rörum GIF - Tjörnarp  6 - 3
                       Bilder
Målgörare: Jacob Johansen, Carl-Johan Andersson, Jonas Pålsson
Idel ungdomar mötte upp till denna match så det blev tyvärr ingen plats varken för Bosse eller Christer att spela. Matchen var ganska jämn och när Tjörnarp gör 3 - 3 en kvart in i andra så trodde väl de flesta att det skulle fortsätta så.  Norra Rörum gör sedan två snabba mål och det märks också att en del saknar kondition för en hel match. Men överlag bra jobbat och kul att se så många ungdomar med i matchen. Att notera är också att fast det fanns 18 spelare i Norra Rörum så var det samtidigt 16 spelare och tränade i Tjörnarp. Snacka om bred trupp.

Tjörnarp - Örtofta IS  080513     2 - 1
Målgörare: Roger Kroon, Jakob Lennartsson
Äntligen kom första segern. Lillis gjorde första målet efter en retur på Jacobs straff. Matchen bjöd inte på något skönspel men alla krigade bra och segern var klart rättvis. Andra målet kom på en frispark och detta mål skrevs i målprotokollet på Jakob Lennartsson. Karl och Lillis var kvicka i anfallet och oroade motståndarna.

Tjörnarp - Harrie/Kävlinge 2   080504   2 - 4
Mål: Bosse Lundmark, Björn Jörnevi
Tjörnarp börjar bra och har ledning med 2 - 1 i halvlek. I andra tappar laget ork och det fina spelet från första halvlek. Totalt bra spelat då några kom direkt från Ivö-lägret. Bosse och Björn gör Tjörnarps mål.

Tjörnarp - Löberöds IF   080427    0 -2
                       Bilder
Det var svårt för Tjörnarpsgrabbarna att komma fram till Löberöds mål i denna match. Så det fanns inte många chanser till kvittering.
Matchens lirare: Roger "Lillis" Kroon

Maglasäte IF - Tjörnarp  080419 4 - 1
                         Bilder
Mål: Jacob Johansen
Första B-lagsmatchen för säsongen spelades på Orups idrottsplats. Det blev förlust med 4 - 1 (2 - 0) efter en ganska jämn match. Tjörnarpsgrabbarna stod upp bra och hade ett flertal  chanser som inte resulterade i något mål.
 Carl-Johan snackade sej till en utvisning och fick lämna planen i andra halvlek.
Tjörnarps mål gjordes av Jacob Johansen och han utsågs av motståndarna till "Matchens lirare".