19 augusti Ignaberga IF Borta 18.30 2 -1
24 augusti Linderöds IF Hemma 16.00 1 - 3
1 september Norra Rörums GIF Borta 18.30 3 - 6
7 september Ovesholms IF Hemma 15.00 0 - 3
14 september Svensköps IF Borta 16.00 3 -1
28 september Venestads IF Hemma 16.00 5 - 4

Tjörnarp - Venestad
Mål: Alexander Persson 2, Christian Johansson 2, Mikael Larsson 1

Svensköp - Tjörnarp
Mål: Fredrik Norlin
Att vi endast blev en avbytare till denna matchen får nog sägas vara en bidragande orsak till vårt klena resultat. Speciellt med de skador som fanns tidigare och som uppstod under matchen. Med två skott som går stolpe in så kan man lugnt säga att det hade inte någon målvakt tagit. Nu var det "mustafa" som var vår "bollmotare" denna gången och det gjorde han med all heder.

Tjörnarp - Ovesholm
Alla målen kom väldigt fort så resten av matchen blev en kamp om att hålla siffrorna nere. Trots det så blev andra halvlek en bra halvlek från vår sida sett.

Norra Rörum - Tjörnarp
Mål: Marcus Clarinsson2, Lars Lundin 2, Vincenzo Crisci 1, Mikael Larsson 1
Det är inte ofta vi vinner över våra närmsta grannar så när vi gör det och med så stora siffror som denna gången så är det extra roligt med fotboll. Mycket bra jobbat pågar!!!!!!

Tjörnarp - Linderöd
Mål: Mikael Larsson
Inte mycket att säga mer än att det var en rättvis seger för Linderöd. Som vanligt så jobbade våra yngsta spelare bra och det är mycket trevligt att Mikael Larsson fick göra mål i denna matchen. Bara fortsätt ungdomar!!!!

Ignaberga - Tjörnarp
Mål: Tobias Dahlberg
Det är trist att behöva konstatera att "fysisk fotboll" (när man inte hinner med så går man in för att stoppa spelaren med ojusta medel) ska fira sådana triumfer som i denna match. Även denna gången hade vi ett flertal chanser att göra mål men det var bara Tobias som lyckades få hål på Ignaberga. När sen Alf gör två "små" misstag trots sin för övrigt helgjutna insatts så får det en matchavgörande till Ignabergas fördel. Då är fotboll inte så roligt.

Tjörnarp - Huaröd
Mål: Jimmy Larsson 2, Tobias Dahlberg 2, Marcus Clarinsson, Affe Truedsson

Då vi denna matchen hade bättre laguppställning än sist mot Huaröd så anade jag att vi skulle (äntligen) få vår första "äkta" vinst. Dock kände jag att vi behövde en morot så innan matchen peppade jag pågarna med: Vinst med 5 eller fler mål så bjuder jag på Pizza. I halvlek så stod det 4 - 1. Så så långt såg det bra ut. Tyvärr så sjönk tempot i andra halvlek dels pga det varma vädret och dels den uteblivna träningen under sommar- uppehållet. Efter matchen frågade en av motståndarna om vi "leder" serien. Jag kunde inte annat än att skratta åt frågan. Men, det visar att vi imponerade på motståndarna och det är ju inte fy skam, eller hur!?!      Lagledare B-laget / BL

Venestad - Tjörnarp

Trots ett mycket fint väder och 16 spelare så borde vi ha kunnat ge Venestad en bra match. Men, när inga mål görs framåt och två förlupna bollar letar sig in bakom Affe så kan man ju inte vinna någon match. Som jag ”krävde” av spelarna i mitt tidigare referat. Problemet var/är att jag har/hade glömt bort att påminna spelarna om det!  För övrigt så lyckades domaren 5 min från slutet att  blåsa av mig när jag gick igenom Venestads försvar på väg att göra mål.  Med motiveringen att Carl var offside och deltog i spelet. Hur då frågade jag, jag passade och tog bollen själv, då kan det ju inte bli offside….eller?  Bra jobbat annars pågar!            Lagledare B-laget/BL

Tjörnarp - Svensköp
Mål:Carl Walter, Pierre Kronvall, Jakob Lennartsson

Med 2 mycket osannolika mål av Svensköp och ett bjudningsmål från oss så kan tyckas att matchen var färdigspelad efter 20 minuters spel. Men med ett mål av Carl och ett av Pierre så var det match igen. Med ett helt otroligt mål från ingen vinkel alls fick Svensköp bollen över Nila och in i bortre burgavel, så trodde jag att matchen var förlorad. Men med ett mycket snyggt nickmål av Jakob en minut från slutet så fanns det ju faktiskt en möjlighet till oavgjort. Då vi missade i vår sista avslutning så lyckades Svensköp kontra och göra sista målet innan slutsignalen ljöd. Trots motgångarna i matchens inledning så kämpade vi på mycket bra.
Nu pågar, nu är det vinster för resten av matcherna!?!?!?!?

Ovesholm - Tjörnarp
Med 2 ”nya” spelare, jag med feber, otroligt fint och varmt väder, ingen avbytare på ”vår” sida och med motståndare med max antal spelare dvs 16 så kan man lugnt påstå att vi blev grillade! Första halvlek var vi inte över halva planen många gånger. I halvlek gjordes lite omdisponeringar och jag lockade med en pizza per man om vi gjorde ett mål. Helt plötsligt hade vi många bra målchanser. Jag påstår att hade vi haft flyt så hade vi kunnat göra både 4 och 5 mål. Trots ”solen” i ögonen så försökte pågarna att spela fotboll och det ska de ha all heder av.  Till sist: Pågar! Spela aldrig med feber i kroppen!

Tjörnarp - Norra Rörum
Redan i mitten av första halvleken fick Affe ge sig för ett returskott från ganska nära håll. Det var ett mycket tätt försvarsspel från båda lagens sida så målchanserna var få. Trots det så lyckades undertecknad ca 5 min från slutet komma till en position framför mål där jag normalt gör mål ”9 gånger av 10”. Dock prickade jag denna den ”10:e” gången målvaktens ena stödben utan att han ”visste om det”. Med tanke på Linderöds-matchen så var det bättre spel från vår sida denna matchen.             Lagledare B-laget/BL

Linderöd - Tjörnarp
I halvlek så var ställningen fortfarande 0-0. Detta som ett resultat av Tjörnarps lite dåliga skärpa framför Linderöds mål. Chanserna var kanske inte så många men med lite tur så kunde det ha stått både ett och två noll till Tjörnarp. Dessutom så har vi en mycket placerings-säker och reaktionssnabb målvakt i Affe. Han t.o.m. orsakade en straff och till allas förvåning även räddade den, innan han fick vittja nätet inte en gång utan två gånger i mitten av andra halvlek.  Efter det så började Tjörnarps lite otränade B-lag att gå på knäna så det blev tyvärr ingen replik från vår sida denna gången. Revansch är att vänta!
Dock vill jag framhålla räddningen som Affe gör strax innan Linderöds första mål. Linderöds inlägg mot mål tar i stolpen, studsar ut två meter till en fristående spelare som trots en bra träff på bollen inte lyckas göra mål då Affe gör en enhands-reflexräddning som jag vill påstå är det svettigaste jag har sett. Mycket imponerande.
                Lagledare B-laget/BL

Tjörnarp - Ignaberga IF
Ignaberga fick lämna sin andra raka walk-over p g a spelarbrist.

Huaröd - Tjörnarp

Huaröds mål var enligt målvakten själv (Affe) en riktig målvaktstavla,och han tyckte att det egna laget var totalt överlägset och borde vunnit med 4 - 5 mål.