Mål: Tim Weinitz, Mikael Larsson, Björn Jörnevi, Ali El-Masri 2 mål
Med ytterligare 2 nyförvärv (Ali och Viktor) lyckades grabbarna spela en mycket bra match och tränarna ser nu ljust på fortsättningen av serien.

Tjörnarp- Åsum
Mål: Björn Jörnevi

Hanaskog - Tjörnarp
Mål: Julian Planken 2, Anders Johansson, Björn Jörnevi
Äntligen första segern för detta gänget. Inför höstsäsongen har man fått förstärkning av Micke och Julian som fått hela laget att lyfta. Extra plus även till Samuel, Johanna och Sara som jobbade mycket bra i matchen.

Tjörnarp - Hästveda
Mål: Andreas Waldemarsson på straff
Killarna gjorde en bra match och hängde bra med i första halvlek. De blev dock lite trötta i andra halvleken. Man valde att inte låna in någon i denna match utan gick runt på 12 grabbar. Bra jobbat.

Tjörnarp - Farstorp
Mål: Andreas Waldemarsson och Anders Johansson
Killarna verkade lite trötta efter denna varma och soliga söndag . Några av motståndarnas mål var lite väl "enkla" och ställningen efter första halvlek var 2-4.
I andra halvlek gjorde vi vår bästa del av matchen och höll tätt bakåt.

Broby - Tjörnarp
För att få ihop fullt lag var vi tvungna att låna 4 spelare från P11 laget. Alla spelarna gjorde en klart godkänd insats men för att rå på motståndarna hade vi behövt de större killarna.

Treby - Tjörnarp
Mål: Samuel Karlsson
Killarna spelade bra i början på första halvlek men fick tyvärr inte utdelning utan låg i halvlek under med 1-0. Treby fick sedan två mål på hörnor. Vi har ett bra försvar och målvakt men är lite tunna framåt. Tränarna provar lite olika uppställningar och har förhoppningsvis snart hittat fram till en vinnande sådan.

Tjörnarp - Tyringe
Mål: Anders Johansson
Så var första matchen avklarad. Eftersom de två första matcherna har flyttats längre fram så hade vi kanske mindre matchvana än motståndarna. Ett oavgjort resultat hade  varit mest rättvist då vi borde haft en straff i andra halvlek när en Tyringespelare tog med handen i straffområdet.