Spelare i truppen 2008

Tjörnarps BoIF - Vollsjö AIF/Askeröds IF  2 - 0
Mål: Hannah Karlsson, Johanna Kendrup
Tjörnarpstjejerna börjar aggressivt och Hannah sätter 1 - 0  redan efter en knapp halvminut efter fin framspelning av Ellinor. Med ett så snabbt ledningsmål lutade sig tjejerna tillbaka och trodde att det här fixar vi lätt. Så enkelt var det inte och motståndarna läts komma in i matchen. I andra halvlek kan Kendrup öka på till 2 - 0 efter ett fint pass av Madde. En bra avslutning på säsongen där laget nådde tränarens målsättning och nu sätts ribban förmodligen lite högre inför nästa säsong. Bra jobbat, tjejer!

Tjörnarps BoIF - Stehags AIF  0 - 8
Stehag hade det lite väl enkelt i första halvlek att sätta alla chanser de hade, men ett lag i serieledning brukar ju ha den medvinden. Fem av målen kom i första halvlek men resultatet visar ändå inte riktig matchbilden då det inte var helt ofarligt på andra hållet heller. Första halvan av andra halvlek gör Tjörnarp sin bästa del av matchen och har en hel del chanser. Bra jobbat allihop, nu ger vi allt i sista matchen mot Vollsjö/Askeröd.

Röstånga IS - Tjörnarps BoIF  2 - 1
Mål: Louice Truedsson
På grund av jobb och sjukdom kom Tjörnarp till spel utan en del spelare. Laget startar ändå mycket bättre än de senaste matcherna och spelar ganska jämt mot Röstånga hela matchen. Röstånga tar ledningen med 1 - 0, och Louice kvitterar med ett mycket bra skott. Kendrup jobbar mycket bra på högerkanten och Anna Lennartsson gör ett mycket bra inhopp på vänsterkanten. Efter att Röstånga tagit ledningen på nytt har Tjörnarp en boll som rullar längs mållinjen och studsar i stolpen och ut. Dagens nya spelsystem föll väl ut och när det är lite mer inkört kommer det att bli ännu bättre. Extra plus till er som spelade med skador och höll ut hela matchen.

Tjörnarps BoIF - Norra Rörum GF 1 - 1
Mål:  Lisa Johansson
"Som vanligt" startar Tjörnarp lite segt och odisiplinerat och Norra Rörum kan ta ledningen med 1 - 0 efter en frispark rakt i mål. Inget av lagen har någon ordning på spelet men efter pausvila kommer Tjörnarp ut som det bättre laget. Johanna "Jojo" slår ett snyggt inlägg som till slut hamnar hos Lisa och med ett kraftfullt skott slår hon bollen i mål. Tjörnarp har ytterligare några chanser i andra halvlek men dessa blir resultatlösa. Tjörnarps målvakt får alla att sätta hjärtat i halsgropen när hon halkar på en bakåtpassning, men hon lyckas rädda bollen innan den rullar över mållinjen. Sett till hela matchen är det oavgjorda resultatet rättvist.

Tjörnarps BoIF - Hörby FF 2 - 2
Mål: Johanna "Jojo" Nilsson, Lisa Johansson
Hörby startar matchen piggt och har ett starkt tryck mot Tjörnarps målet i första halvlek. Tjörnarp har ett par kontringar men dessa resulterar inte i någon farlighet. I andra halvlek är det istället Tjörnarp som jobbar sig in i matchen och kan kvittera till 1 - 1 när Jojo kommer helt fri med målvakten efter en fin boll från "Kendrup". Hörby gör sedan lite snöpligt 2 - 1 på en retur. Ellinor jobbar sig fri i straffområdet och blir fälld och Lisa slår säkert in straffen. Ett extra plus till backlinjen och speciellt Anna som gjorde ett otroligt jobb under hela matchen.

BW90 IF - Tjörnarps BoIF  1 - 0
1:a matchen efter sommaren blev inte alls vad vi hade tänkt oss, borta var allt spel från våren det såg ut som 1:a matchen i våras och alla sprang för sig själva.
1:a halvlek hade vi inte mycket till spel men hade ändå de bästa chanserna. Lisa hade en frispark i ribban, ett skott i stolpen o ett skott som målvakten räddade på fingerspetsarna. Så efter detta trodde vi ju att andra halvlek skulle bli bättre men det lyckades inte alls för oss. BW90 gjorde ett mål på oss på en fin kontring. Ett oavgjort resultat denna dag hade nog varit mest rättvist, även om de hade mest boll men vi hade de bästa chanserna. Många trötta ben i slutet av matchen så många av tjejerna fick kramp. Jonna var bäst av Tjörnarpstjejerna. BW bjöd på en väldigt fin plan nog den bästa jag någonsin har sett.

Vollsjö/Askeröd IF - Tjörnarp  1 - 2
Student, arbete och skador gör att Tjörnarp saknar 6 spelare inför matchen. Laget möbleras om och Emelie blir utsedd att vara målvakt. Hemmalaget gör första målet fast Tjörnarp har de vassaste chanserna. Jojo kvitterar i andra efter en rörig situation framför mål efter en hörna. Lisa gör segermålet på en snyggt slagen frispark cirka 4 minuter före slutsignalen. Nu blir det en välbehövlig sommarvila att läka alla skador i truppen.

Stehags AIF - Tjörnarp  8 - 1
Mål: Lisa Johansson
En tuff match men egentligen var inte Stehag så mycket bättre som siffrorna visar. Inställning och skador gör att laget inte kan visa bästa klass i denna match. Lisa sätter Tjörnarps mål på en straff igen. Nämnas bör också att Jonna räddar en straff.

Tjörnarp - Röstånga IS  1 - 4 (0 - 1)
Det fina spel som laget haft de två senaste matcherna ville inte infinna sig i dag. Röstånga var egentligen inte så mycket bättre men tog  bättre hand om bollen. Hannah skadar höften när Röstånga gör 1 - 0 och får efter ett tag utgå. Tjörnarp får möblera om i laget och det skapar väl lite oreda.
Lisa gör Tjörnarps mål på en straff i andra halvlek sedan en motståndare tagit med handen i straffområdet. Positivt spel på båda kanterna av Johanna Kendrup och Isabell Thörnqvist.

Tjörnarps BoIF - Harlösa IF  0 - 2 (0 - 0)
Idag var spelet bra hela matchen och ett oavgjort resultat hade verkligen varit mer rättvist. Harlösa får två mål i andra halvlek när Tjörnarp har flyttat upp för att pressa på lite extra. Hannah gör ännu en kanonmatch mellan stolparna. Fortsätt på detta sätt tjejer det ser mycket bra ut.

Norra Rörum GF - Tjörnarps BoIF  1 - 2 (0 - 1)
Mål: Louice Truedsson, Ellinor Bengtsson
Tjejerna gör en strålande första halvlek och äger bollen 40 av de 45 minuterna. Det enda som saknas på alla de chanser som skapas är målen. Tjörnarp tilldöms en straff som går utanför, men till slut efter en ganska tilltrasslad situation framför Norra Rörums mål lyckas Louice skjuta in bollen. Efter paus kommer ett helt nytt lag ut på planen, borta är det fina spelet från första halvlek och Norra Rörum kan ta över lite mer. De lyckas också kvittera och har ytterligare några chanser men inte turen på sin sida. När knappt 5 minuter återstår av matchen visar Tjörnarp upp ett mönsteranfall som Ellinor kan avsluta med ett snyggt mål. Bra jobbat tjejer, ni var verkligen värda den här segern.

Hörby FF - Tjörnarps BoIF  4 - 0 (3 - 0)
Efter en mindre bra första halvlek med spel mot ett mål, kom tjejerna bra igen och spelade ganska jämnt i andra halvlek. Extra plus till Sarah och Maria i backlinjen för ett otroligt jobb. Nu får vi ta nya tag och invänta derbyt mot Norra Rörum.

Tjörnarps BoIF - BW 90 IF  3 -1 (1 -1)
                    Matchprogram
Mål: Lisa Johansson 2, Madeleine Nilsson
Så var det äntligen dags för hemmapremiär, och återigen gör hela laget en otrolig insats. Hannah Karlsson får ställa sig mellan stolparna och sköter den uppgiften mycket bra. Lisa Johansson startar målskyttet med en frispark direkt i mål. BW 90 kvitterar på ett skott långt utifrån. Tjörnarp har flera bra chanser men inget som resulterar i mål. I andra halvlek sätter Madeleine Nilsson bollen i mål efter bra förarbete av Ellinor Bengtsson. BW 90 missar en straff som går utanför. Lisa Johansson fastställer resultatet 3 - 1 med ett nickmål.

Harlösa - Tjörnarps BoIF  3 - 2
Mål: Johanna "Jojo" Nilsson, Madeleine Nilsson
Lite nervöst i hela laget inför premiärmatchen speciellt då Harlösa i fredagens Skånska Dagbladet stack ut hakan och tippade sig själv som seriesegrare. En bra kämpainsats av hela laget. Otroligt att kunna plocka fram bästa spelet i premiären. Målvakten Jonna Nilsson blir skadad av en spark i ansiktet i början på andra halvlek och får åka iväg med trolig hjärnskakning. Målgörare: Johanna "Jojo" Nilsson och Madeleine Nilsson